Tájékoztató és meghívó a 22. Farmer Expóra

2013.08.09 egyesületi hír

2013. augusztus 17. és 20. között, immár 22. alkalommal szervezi meg a V-Trade Kiállítások Kft. a Farmer Expo Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítást a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centruma területén (Debrecen, Böszörményi út 138.)

A négy napos kiállításon tenyészállat-bemutató és bírálatszakember találkozó és tanácskozásmangalica termékbemutató és vásár fogadja a látogatókat.

A modern sertésfajtákból 11 kutricában21 db, a mangalica fajtákból pedig 44 kutricában 48 db tenyészkant,33 db kocasüldőt és 4 fias kocát malacaival tekinthetnek meg a látogatók. A kiállított és bírálatra váró 48 db mangalica tenyészkansüldő, 15 db szőke és 9 db vörös kocasüldő már előre mind értékesítésre került. Azokat részben a tenyésztők vásárolják meg, míg több mint 70 %-át az egyesület helyezi ki a tenyésztőkhöz.

Augusztus 17-én 13 órától „Tények és lehetőségek a mangalicatenyésztésben”című szakmai tanácskozás kerül megrendezésre, melyre mindent érdeklődőt várunk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a kiállításon. Aki augusztus 20-án látogat Debrecenbe, a 44. Virágkarnevál programjában is gyönyörködhet.

Részletes program a meghívóban:

Meghívó