Hívogató a 8. Budapesti Mangalica Fesztiválra

2015.01.20 egyesületi hír

A Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete 2015. február 6-8. között szervezi a 8. Budapesti Mangalica Fesztivált a termékgyártó tagjai és a Tisztelt Látogatók részére, Budapest központjában, a Szabadság téren.

A hagyományoknak megfelelően 17 fő mangalica terméket gyártó tenyésztőnk jelezte részvételét a mangalicával kapcsolatos legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai rendezvényre.

VIII. Budapesti Mangalica Fesztivál

A Tisztelt Látogatók figyelmébe ajánljuk, hogy az ország különböző pontjairól érkező tenyésztőktől vásárolhatnak és megkóstolhatják: a szabolcsi-, a hajdúsági-, a hortobágyi-, a jászsági- a kunsági-, a Balaton felvidéki-, sőt a szlovén határ mellett a letenyei disznótoros ízeket, finomságokat és jellegzetességeket.

VIII. Budapesti Mangalica Fesztivál

A felnőttek és a gyerekek számára mindig nagy élmény az élőállat bemutató, ahol mind a 3 mangalicafajta egyedeit kiállítjuk. Ezen kívül sokféle sajtot, mézet, olajféléket és fűszereket, valamint számos kézműves terméket is megvásárolhatnak az érdeklődők.

A sült malac látványa mellett a helyben készített finom ételeket, kiváló pálinkák és borok, valamint könnyűzenei koncertek kíséretében fogyasztva hosszú időre emlékezetes programmal lephetik meg magukat a fesztiválra kilátogató kedves vendégek.

VIII. Budapesti Mangalica Fesztivál

Minden érdeklődőt szeretettel vár az egyesület vezetősége.