Augusztus 17-én nyit a 21. Farmer Expo Debrecenben

2012.07.23 egyesületi hír

2012. augusztus 17. és 20. között, immár 21. alkalommal szervezi meg a V-Trade Kiállítások Kft. a Farmer Expo Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítást a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centruma területén (Debrecen, Böszörményi út 138.)

A négy napos kiállításon tenyészállat-bemutató és bírálat, szakember találkozó és tanácskozás, mangalica termékbemutató és vásár fogadja a látogatókat.

A modern sertésfajtákból 25 kutricában, több mint 50 db, a mangalica fajtákból pedig 40 kutricában, több mint 70 db tenyészkant és kocasüldőt tekinthetnek meg a látogatók. A kiállított és bírálatra váró 36 db mangalica tenyészkansüldő már előre mind értékesítésre került. Azokat részben a tenyésztők vásárolják meg, míg több mint 50 %-át az egyesület helyezi ki a tenyésztőkhöz.

A kiállítás egész időtartama alatt naponta 10-18 óra között a szakemberek készséggel válaszolnak az érdeklődők kérdéseikre, miközben szakmai bemutatókat is tartanak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a kiállításon. Aki augusztus 20-án látogat Debrecenbe, a 43. Virágkarnevál programjában is gyönyörködhet.